Pályázatírás, Pályázatok, Projektmenedzsment, AAI Tender Kft, Veszprém

1.

Pályázatfigyelés

Az AAI Tender Kft. naprakész információt nyújt a hazai és nemzetközi forrásszerzési lehetőségekről. A pályázatfigyelő szolgáltatásunkat igénylők számára ingyenes pályázati előminősítést biztosítunk, melyet követően cégre szabottan értesülhet az elérhető vissza nem térítendő forrásokról.

2.

Pályázatírás és projektmenedzsment

Az AAI Tender Kft. a beruházási koncepció véglegesítése, a pályázatírás, a projektmenedzsment, a pályázatok pénzügyi elszámolásának lebonyolítása, valamint a projektek utóellenőrzésének végrehajtása terén sok éves, széles körű szakmai tapasztalatra tett szert legyen szó ágazati vagy regionális fejlesztési programokról. Portfoliónkba tartozik a KKV méretű vállalkozások fejlesztése, ipari nagyberuházások megvalósítása, komplex turisztikai projektek lebonyolítása, megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos és energetikai korszerűsítést célzó fejlesztések, valamint településfejlesztési akciók végrehajtása egyaránt. Célunk, hogy ügyfeleink közreműködésünk által beruházási projektjeik megvalósításához az elérhető legmagasabb vissza nem térítendő forrást elnyerjék mindezt úgy, hogy cégünk a teljes projektciklusban jelen van, az előkészítési fázistól a megvalósítási időszakon át egészen a projekt utókövetéséig.

3.

Beruházási projekt menedzsment

Az AAI Tender Kft. befektetők számára komplex beruházási menedzsment szolgáltatás nyújt Magyarország és Olaszország területén. Cégünk nagy tapasztalattal és kiemelkedő szakmai kompetenciákkal rendelkezik ipari beruházási projektek gyakorlati megvalósításában. Komplex beruházási, jogi, adózási és forrásszerzési tanácsadást nyújtunk a „helyismerettel” nem rendelkező beruházók számára. Vállaljuk a beruházás megvalósítására leginkább alkalmas helyszín felkutatását, területvásárlás esetén ártárgyalási és érdekérvényesítő egyeztetés lefolytatását. Tevékenységünk eredményeként ügyfeleink átfogó ismerteket kapnak a beruházás megvalósításának előfeltételéül szolgáló tényezőkről, mely alapján megalapozott és átgondolt beruházási döntést tudnak hozni.

4.

Innováció-menedzsment

Az AAI Tender Kft. 2016 év elejétől új tevékenységi körként bevezette az innováció-menedzsment szolgáltatását. Az innováció-menedzsment szolgáltatásunk fő feladata, hogy a vállalkozások innovációs potenciálját feltárjuk, utat nyitva ezzel annak, hogy ügyfeleink olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozzanak létre, amelyek specifikus igényeket elégítenek ki, és új funkciókat hordoznak. Az innováció a vállalkozások gazdasági sikerének és növekedésének egyik legfontosabb előfeltétele. Segítünk feltérképezni vállalkozása innovációs potenciálját, szakértői csapatunk többféle ágazati K+F+I projektben hatékony közreműködőként tud részt venni. 
5.

Válságmenedzsment

Az Európai Uniós források felhasználásával megvalósuló projektek esetében szigorú, rugalmatlan rendszerű számadási kötelezettség terheli a Kedvezményezetteket a projektek szakmai és pénzügyi előrehaladásáról és a támogatási összegek szabályszerű felhasználásáról. Számos projektgazda e kötelezettségnek projektmenedzsment probléma miatt nem vagy csak részben tud eleget tenni, melynek súlyos következményei lehetnek, akár szabálytalansági eljárás indításával és a támogatási összeg visszafizetésével is járhat. Cégünk hatékony segítséget nyújt szabálytalansági eljárások kezelésében, a projektek szakmai és pénzügyi előrehaladásának az előírásoknak és szabályoknak megfelelő ledokumentálásában.
6.

Közbeszerzés

Az AAI Tender Kft. hivatalos közbeszerzési szakértők bevonásával nyújt tanácsadást árubeszerzés, szolgáltatás-megrendelés, építési beruházás, építési koncesszió, szolgáltatási koncesszió, tervpályázat beszerzési területeken.
7.

Üzleti tanácsadás

Projektgenerálás, üzleti terv készítése, piackutatás és -elemzés, marketing stratégia készítése, beruházást megalapozó tanulmányok készítése.