Pályázatírás, Pályázatok, Projektmenedzsment, AAI Tender Kft, Veszprém

Alakulás

Az AAI Tender Tanácsadó és Szolgáltató Kft-t Sándor-Weisz Tímea alapította 2009-ben.
 
A társaság létrehozásával a projektmenedzserként és szakmai értékelőként több évig dolgozó alapító a korábbi években megszerzett több irányú munkatapasztalatait kívánta vállalkozóként is kamatoztatni projektek generálásában és megvalósításában.
 
A sokrétű tevékenységi kör magas színvonalú ellátására szakosodott vállalkozás széles körű segítséget nyújt ügyfeleinek a beruházásaik megvalósításához a projektötlet felmerülésétől a gyakorlati megvalósításon és a jogi-, számviteli-, marketingszolgáltatásokon át egészen a projektfenntartásig.
 
Fő tevékenységi köre: forrásszerzési lehetőségek feltérképezése, pályázatírás és fejlesztési projektek menedzsmentje a teljes projektciklusban, beruházási szakértői tevékenység, innováció-menedzsment, üzleti tanácsadás.
 
A társaság fő profilját vállalkozásfejlesztési projektek generálása és menedzselése, ipari beruházások lebonyolítása, innovációs projektek menedzsmentje, energetikai fejlesztések megvalósítása, településfejlesztési akciók és turisztikai fejlesztések jelentik.
 
Miért az AAI Tender Kft. a megfelelő partner az Ön számára?
 • kiemelkedő szakmai kompetencia, átfogó ismeret EU finanszírozás területén
 • gyors, hatékony és precíz munkavégzés
 • több éves munkatapasztalat, közreműködő szervezeti múlt és szakmai értékelői tapasztalat
 • képzett munkatársak fluktuáció nélkül
 • rugalmas, egyedi igényeket követő, ügyfél-orientált szemlélet
 • partnereinkkel hosszú távú együttműködés kiépítése, folyamatos támogatói kapcsolat kialakítása és fenntartása
 • a támogatási összegek leggyorsabb és leghatékonyabb lehívását segítő, teljes körű projektmenedzsment tevékenység
 • elégedett, visszatérő ügyfélkör
 • a közreműködő szervezetekkel ápolt jó kapcsolat

Küldetés

Elemzés. Előny. Innováció. Ez a három szó írja le legjobban a 2009-ben alakult, 100%-osan magyar tulajdonban lévő AAI Tender Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-t. A társaság sok éves tapasztalattal és több száz sikeresen lebonyolított beruházással bír, továbbá számos referenciával rendelkezik a fejlesztési projektek megvalósítása és teljes projektciklusát végigkísérő menedzsment tevékenység lebonyolítása terén.
 
Küldetésünk, hogy a hozzánk forduló vállalkozások és szervezetek beruházási céljaik megvalósítását segítsük, és a legsikeresebbek legyenek a pályázati rendszerekben.
 
Célunk, hogy minden ügyfelünk beruházási elképzelésinek megvalósításában partnerek legyünk, a szervezetek számára személyre szabottan felkutassuk, valamint gyorsan, hatékonyan, az ügyfél lehető legkisebb energia- és időráfordításával megszerezzük a legmegfelelőbb fejlesztési, pályázati forrásokat, támogatva ezzel jövőjüket, üzleti gyarapodásukat, sikereik elérését.
 
Mit, miből és hogyan? Ezek a fejlesztés alapkérdései. A sikeres projekt feltétele a körültekintő célmeghatározás, a finanszírozási konstrukció helyes megválasztása és a megvalósítási környezet alapos ismerete. Az AAI Tender Kft. gyakorlatias munkamódszerei, kiegészülve a gyors és ügyfélbarát megoldásaival eredményezték azt a sikert, hogy indulása óta több száz sikeres beruházás megvalósításában működött közre. Ügyfeleink részére elnyert Európai Uniós és hazai támogatási források összértéke megközelíti a 10 milliárd forintot. Pályázati mérlegünk makulátlan, az eddig eltelt időszakban nem volt meghiúsult projektünk, melyben közreműködőként szerepet vállaltunk, legyen az gazdaságfejlesztési-, energetikai-, képzési-, kulturális-, településfejlesztési- vagy turisztikai projekt.

Módszerünk

Az AAI Tender Kft. projektgenerálás, beruházások megvalósítása, pályázatírás, projektmenedzsment, pályázatok pénzügyi elszámolásának lebonyolítása, valamint a projektek utóellenőrzésének végrehajtása terén sok éves, kiterjedt és széles körű szakmai tapasztalatra tett szert legyen szó ágazati, vagy regionális fejlesztési programokban való közreműködésről. Az AAI Tender Kft. a vállalkozások fejlesztésétől a turisztikai nagyprojektek lebonyolításán át egészen az energetikai korszerűsítést célzó, vagy éppen településfejlesztési, valamint közintézmények fejlesztési akcióinak végrehajtása tématerületekről egyaránt hatékony segítséget nyújt ügyfelei számára.
 
Munkamódszerünk, mely sikereink alapja:
 • Egyedi igényekhez illeszkedő fejlesztési koncepció, projektcél kidolgozása;
 • A sikeres működést biztosító, reális vállalásokat követelő fejlesztési források felkutatása;
 • A pályázók teljes körű tájékoztatása az adott pályázati folyamatról, eljárásrendről a projekt előkészítéstől a fenntartás végéig a tökéletes informáltság érdekében;
 • Gyors, hatékony, precíz munkavégzés;
 • A határidők pontos betartását, valamint az ügyfelek tehermentesítését célzó szemléletmód és munkafolyamatok kialakítása;
 • Ügyfélbarát, költségtakarékos munkavégzés a kiforrott, gyakorlatias módszerek alkalmazásának eredményeként;

Sikeresség

Ügyfeleink projektjeinek garantált sikerességét és költséghatékony megvalósítását saját, versenyképes díjszabási rendszerünkkel is biztosítjuk, ami munkatársaink szakmai felkészültségét és a kifogástalan projektmegvalósítás iránti elhivatottságunkat tükrözi.
 
A projektek, üzleti elképzelések megvalósításának egyik pillére a professzionális szakmai munka, melyet az évek alatt szisztematikusan kiépített kapcsolatrendszerünk tesz teljessé. Az üzleti szférában évek óta fennálló stabil együttműködéseink, valamint a pályázatok kezelésével foglalkozó Közreműködő Szervezetekkel ápolt jó partneri kapcsolataink egyaránt hozzájárulnak a pályázói megelégedettség és sikeresség elvárásaihoz.
 
Mindezekkel biztosítjuk, hogy ügyfeleink fejlesztési elképzeléseinek valóra váltásában úgy működjünk közre, hogy megóvjuk őket a pályázati rendszer buktatóitól és nehézségeitől, hozzájárulva ezzel az elégedett, életképes fejlesztési elképzelésekkel rendelkező pályázók számának növekedéséhez, gyarapodásuk elősegítéséhez és fenntartható fejlődésükhöz.
 
Meggyőződésünk, hogy az Európai Unió, valamint a Magyar Állam által a gazdasági- és közszféra számára rendelkezésre bocsátott fejlesztési források felhasználásának legjobb felhasználója az elégedett, reális fejlesztési koncepcióval rendelkező pályázó. Ezen szereplők részére nyújtott segítséggel, bővülésüket lépésenként támogatva érhető el a térség, a régió, ezáltal az ország fejlettségi szintjének és versenyképességének növekedése.
 
Az AAI Tender Kft. 2011 évtől kezdődően létrehozta a Nemzetközi Energetikai és Megújuló Energiaforrás Klasztert, melyben a vállalkozás a klasztermenedzsment szervezet szerepét tölti be és látja el az azzal járó feladatokat. A Klaszter létrehozása a hazai és külföldi energetikai és építőipari vállalkozásokkal történő kapcsolatrendszer kiépítését lendítette fel, és számos energetikai, és/vagy vállalkozásfejlesztési nagyberuházást eredményezett, melyek projektötletének kialakításában és lebonyolításában az AAI Tender Kft. szerves részt vállalt, és e megbízók továbbra is a Kft. szolgáltatásait veszik igénybe a projektmegvalósítás és fenntartás során egyaránt.
 
Az AAI Tender Kft. dinamikusan fejlődő, versenyképes és további növekedésre hajlamos társaság, mely köszönhető a rendszeres kompetencia- és munkaerőállomány-kapacitás növelésnek, a kiépített és folyamatosan bővülő kapcsolatrendszernek, mindez sokszorosára növekedett megbízás- és ügyfélkör bővülést eredményezett.