Pályázatírás, Pályázatok, Projektmenedzsment, AAI Tender Kft, Veszprém

Pályázataink

Pályázó neve: AAI TENDER Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Munkahelyteremtés megvalósítása az AAI Tender Kft-nél gyakornok alkalmazásával.
Szerződés száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02576
Támogatás összege: 2 743 654.-Ft
Támogatás mértéke: 100%
Összköltség: 2 743 654.-Ft
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.06.19.
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2019.03.19.
Záró elszámolás benyújtásának határideje: 2019.06.17.
 
Az AAI Tender Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a cégvezető több éves, projektmenedzserként eltöltött, a projektek generálásában, azok lebonyolításában megszerzett széles körű munkatapasztalatával hazai, ill. európai uniós fejlesztési forrásokhoz segítsen profitorientált, vagy non-profit szervezeteket. 
Fő tevékenységi köre a fejlesztési projektek menedzsmentje a teljes projektciklusban: a projektek műszaki és szakmai előkészítése, a finanszírozási alternatívák feltérképezése, a pénzügyi tervezés, a fejlesztési pályázatok elkészítése és a projektek komplex lebonyolítása, valamint utókövetése (monitoring). 
A megnövekedett számú pályázati projektmenedzsment ellátásához az AAI Tender Kft. állományának bővítését célszerű megvalósítani 1 fő gyakornok felvételével. 
 
 A gyakornok projekt asszisztens munkakörben gazdasági-adminisztrációs végzettséggel került alkalmazásra. A Projekt segítségével lehetségessé vált olyan gyakornokok felvétele, akit a cég kiképezhet, és hosszú távon foglalkoztathat, így jelentve hozzáadott értéket, szakértelmet az AAI Tender Kft. számára.
 
Az új munkahely létrehozásához kapcsolódóan a pályázat keretében, a gyakornok munkavégzését támogató számítógépes munkaállomás került kialakításra,informatikai eszközök beszerzésére valósult meg. 
Pályázataink
« visszalépéshez kattintson! Közzétéve: 2019. június 3.