Pályázatírás, Pályázatok, Projektmenedzsment, AAI Tender Kft, Veszprém

Mikro-, kis-, és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén

A „Mikro-, kis-, és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című Pályázati Kiírást 2019. január 4-én hirdette meg a Pénzügyminisztérium.
 
A vállalkozások a támogatásokat új eszközök beszerzésére igényelhetik, így például gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására,  illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre.
 
Hívjon minket a +36/70 932-3802-es számon, vagy írjon az info@aaitender.hu címre, vagy küldje el ONLINE ÉRDEKLŐDÉSÉT a következő linkre kattintva: http://www.aaitender.hu/hu/Kapcsolat
Mikro-, kis-, és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén
A Pest megyei kkv-k eszközbeszerzéseit támogató pályázati kiírás célja a megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci helyzetének erősítése, a munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése.
 

A pályázat keretében kisléptékű fejlesztésként minimum 10, maximum 60 millió forint, nagyléptékű fejlesztésként minimum 60, maximum 300 millió forint értékű támogatás igénylésére van lehetőség.

Önállóan nem támogatható tevékenységként gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók.

 
  • A Pest megye területén legalább 365 napja igazoltan székhellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozás kaphat támogatást akkor, ha a 100%-os tulajdonában álló, vagy a fenntartási időszak végéig bérelt telephelyén hajtja végre fizikailag a fejlesztést. Legalább egy lezárt üzleti évvel rendelkezni kell a támogatást kérő kft.-nek, vagy részvénytársaságnak.
  • Budapesti székhelyű cég, illetve Budapest területén megvalósuló fejlesztés nem kaphat támogatást, tekintettel arra, hogy Budapest nem tartozik Pest megye területéhez.
  • Csak azokra a fő, vagy melléktevékenységekre engedi a pályázat a fejlesztést, amelyek fent vannak a pályázathoz tartozó TEÁOR-listán és amely tevékenységeket már a 2018. november 30-i cégkivonat szerint is végzett a cég. 
  • A fejlesztés konkrétan új termelőeszköz beszerzését jelenti, "így például gyártósor, gépsor, informatikai eszköz vásárlására, termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszközökre" lehet vissza nem térítendő támogatást kérni.

 

A „Mikro-, kis-, és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című pályázati kiírásra a támogatási kérelmek 2019. február 20-án reggel 8 órától nyújthatók be.

Hívjon minket a +36/70 932-3802-es számon, vagy írjon az info@aaitender.hu címre, vagy küldje el ONLINE ÉRDEKLŐDÉSÉT a következő linkre kattintva: http://www.aaitender.hu/hu/Kapcsolat

 
 
« visszalépéshez kattintson! Közzétéve: 2019. január 7.